Hoiva­koti Ilta­rauha

Yksityi­nen hoito­koti Joen­suussa

Hoivakoti Iltarauhalla on pitkät perinteet ikäihmisten asumispalvelujen tuottamisessa. Palveluja on tuotettu jo vuodesta 1955 lähtien. Yleisenä palveluntuottajana hoivakoti on toiminut 1970-luvun alkupuolelta lähtien. Nykyisin palvelujen tilaajina toimivat useat kunnat eri puolilta Suomea sekä yksityiset henkilöt.

Valoisat tilat Hoivakoti Iltarauhassa

Hoivakoti toimii voittoa tavoittelemattoman toiminnan pohjalta. Toiminnasta syntyvät varat kohdennetaan toiminnan kehittämiseen ja tarjottavien palvelujen laadun edistämiseen.

Katettu terassi Hoivakoti Iltarauhassa

Jaa sivu:
0
Asukaspaikkoja
0
Henkilökuntaa
0
Ateriaa päivässä
0
Kuppia kahvia päivässä

Hoivakoti Iltarauha

Hoivakoti Iltarauha, Joensuu

Toiminta-ajatus

Hoivakoti Iltarauhan toiminnan tavoitteena on tarjota ihmisarvoa, yksilöllisyyttä ja tasavertaisuutta kunnioittava, turvallinen ja kodinomainen asuinympäristö ikääntyneille henkilöille. Asuinympäristön ja palvelujen kehittäminen perustuu asiakkaiden toimintakyvyn, perusturvallisuuden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.

Henkilökunnan toiminnan lähtökohtana on ystävällinen ja sydämellinen kohtaaminen asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa sekä tavoitteena aikaansaada luottamus ja tyytyväisyys toimintaa kohtaan.

Oleskelutilat Hoivakoti Iltarauhassa