Hoivakoti Iltarauhassa on pyritty esteettömään, turvalliseen ja viihtyisään asumiseen sisätiloissa, sekä laajoilla ulkoilualueilla. Asuinhuoneet ovat tilavia yhden hengen huoneita, joiden viihtyisyyteen asiakkaat voivat vaikuttaa omilla huonekaluilla ja tutuilla esineillä. Myös avioparin yhteisasuminen on mahdollista. Lähes kaikissa huoneissa on oma wc- ja suihkutila. Talossa on myös yhteiset saunatilat.

Oleskelutila, Hoivakoti Iltarauha

Valoisissa oleskelutiloissa voi katsella televisiota, kuunnella musiikkia ja osallistua erilaisiin tapahtumiin ja virkistystuokioihin. Liikkuminen avarilla käytävillä ja oleskelutiloissa on helppoa omatoimisestikin.

Hoivakoti Iltarauha, päällystetyt tiet

Ulkoilutilat ovat laajoja ja helppokulkuisia. Päällystetyillä alueilla myös rollaattorilla tai pyörätuolilla on vaivatonta kulkea.

Hoivakoti Iltarauhan aidattu piha-alue

Järven puolella, kauniissa maisemassa oleva tilava, katettu terassi antaa hyvän mahdollisuuden ulkoiluun säästä riippumatta. Terassi ja sitä ympäröivä piha-alue on aidattu, joten muistisairaankin on turvallista ulkoilla itsenäisesti.

Hoivakoti Iltarauhan hirsinen huvimaja

Pihalla on myös asukkaiden ja vierailijoiden käytettävissä viihtyisäksi sisustettu hirsinen huvimaja. Siellä on järjestetty yhteisiä kestityksiä, lukuhetkiä ja musiikkitapahtumia.

Koko talossa on hoitajakutsujärjestelmä, joka luo turvallisuutta asukkaille, sekä hoitajille.

Kiinteistö on varustettu varsin kattavalla varavoimajärjestelmällä, joka turvaa hoivakodin arjen toiminnot pitkänkin sähkökatkon aikana. Kiinteistössä on myös automaattinen vesisammutusjärjestelmä tuomassa turvaa tulipalojen varalta.